Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη μελών νέων Σχολικών Εφορειών Μειονοτικών Σχολείων

ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 22-05-2021

Με την Φ.8.2/6/4061/17-05-2021 Απόφασή μας τροποποιούμε το πρώτο άρθρο της αριθμ.πρωτ. Φ.8.2/6/11942/1‐12‐2020 Απόφασή μας με θέμα «προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη μελών νέων σχολικών Εφορειών των Μειονοτικών Σχολείων Θράκης» μόνο ως προς την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών

και ορίζουμε νέα ημερομηνία στις 22 Μαΐου 2021ημέρα Σάββατο και από ώρα 08:00 μέχρι 17:00.

Κατά τη διεξαγωγή των εκλογών, είναι υποχρεωτική, η συνεχής χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς από όλους τους συμμετέχοντες (εφορευτική επιτροπή, ψηφοφόροι, επόπτες), η συνεχής χρήση αντισηπτικών, ο συνεχής αερισμός των αιθουσών όπου θα διενεργηθούν οι εκλογές, η απαγόρευση παρουσίας στα σχολεία οποιουδήποτε ατόμου πλην των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, των ψηφοφόρων και εποπτών.

Συστήνεται η πραγματοποίηση self ή rapid ή μοριακού τεστ πριν από την προσέλευση, οργανωμένη προσέλευση και αποχώρηση (π.χ. κατά τάξη ή τμήμα) με διατήρηση αποστάσεων (αποφυγή συνωστισμού), και γενικότερα αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων από όλους τους συμμετέχοντες (με ευθύνη της κάθε εφορευτικής επιτροπής).

 ΑΠΟΦΑΣΗ Εγκεκριμένος κατάλογος υποψηφίων

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. Φ.8.2/6/11942/01-12-2020 απόφαση του  Περιφερειακού Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στις 22 Δεκεμβρίου 2020 και από ώρα 8:00 ως 17:00 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη της νέας Σχολικής Εφορείας, στο χώρο του σχολείου.

Όσοι γονείς-κηδεμόνες των μαθητών επιθυμούν να  θέσουν υποψηφιότητα, να καταθέσουν, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2020, στη διεύθυνση του σχολείου:

α) σχετική αίτηση,

β) βεβαίωση της Δημοτικής αρχής που να φαίνεται ο τόπος μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου και

γ) φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας.

 Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email του σχολείου:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προκήρυξη εκλογών

Έντυπο αίτησης

Αίτηση προς το Δήμο

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ